În mâna prostului, orice mașină este de curse, ori de raliu

Băi fraților, eu unul m-am săturat de invazia asta de YouTuberi cretini care încep să testeze mașinile într-un mod destul de barbar. Atunci când mașina este primită de la mămica și de la tăticu, sunt sigur că îți permiți să o turezi, să o ambalezi și să o trăncănești în ultimul hal, doar nu ai muncit tu pentru ea. Eu unul vă spun sincer că în mâna prostului, orice mașină se transformă într-una de curse ori de raliu, chiar dacă aceasta are aproape 2 tone și este de fapt un SUV.

Și e plin netul de clipuri cu asemenea retardați care pur și simplu bagă talpa în mașină și merg cu ea cât pot de tare prin toate hârtoapele până când aceasta se defectează și rămân cu ea în drum. Eu mă îngrozesc atunci când văd oameni care-și bat joc de mașini în halul acesta. Una e să faci un test drive, alta este să faci un test de anduranță off road, alta e să mergi ca la raliu cu un Opel Frontera pe câmpul din spatele uliței. Nu am înțeles niciodată de ce unii copii nu apreciază niciodată lucrurile pe care le au, când văd asemenea lucruri, parcă-mi aduc aminte de copilărie și de copiii care aveau părinți bogați. Ei stricau într-o zi jucării la fel de scumpe câți bani cheltuiau părinții noștri întreg anul pentru a ne face cadouri de Crăciun, Paște sau zilele onomastice.

Nu recomand asemenea canale de YouTube dacă sunteți adeptul bunului simți și al normalității. Să vezi un copil care-și bate joc de o mașină, o hămălește până aceasta nu mai poate pleacă de pe loc, nu mi se pare nici educativ nici interesant, mi se pare mai mult enervant.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.