Te disperă becurile H7 care se ard când îți e lumea mai dragă? Iată cea mai simplă soluție

ledNimic nu este mai enervant decât să ți se ardă becurile pe drum, în trafic. E nasol pentru că poți să iei amendă destul de mare de la poliție, să rămâi fără certificatul de înmatriculare și de ce nu, să fii chiar implicat într-un accident de circulație. Cauza principală pentru care te poți trezi cu becurile defecte se leagă în principal de calitatea execrabilă a acestora. Degeaba te bucuri că dai 10 lei pe un bec H7, că te trezești cu el ars când îți e lumea mai dragă. Cea mai bună soluție pentru a scăpa de această problemă este să folosești un bec H7 Led.

Ledurile sunt printre noi de ani buni și au fost chiar premiate cu Nobel în urmă cu puțin timp. Faptul că au început să fie implementate în lumea auto nu poate decât să ne bucure iar pentru cei care nu sunt conștienți de avantajele acestora, vom trece în revistă în cele ce urmează pe cele mai importante trei dintre acestea. Veți spune că sunt oarecum scumpe aceste becuri Led H7, dar după ce veți vedea avantajele, cu siguranță veți opta și voi pentru așa ceva.led-uri-auto-bec-led-h7-102-smd

3 avantaje de necontenit ale becurilor H7 cu Led

  1. Nu se ard. Evident, nu mă refer la faptul că te vor ține o veșnicie, însă cu siguranță vor ține mult mai mult față de niște simple halogene, de care probabil te-ai săturat să le schimbi când îți e lumea mai dragă. Becurile cu Led nu se ard atât de des precum cele clasice, din fabrică pleacă cu aproximativ 50.000 de ore de funcționare.
  2. Consumă puțin. Chiar dacă aceste becuri Led funcționează tot pe 12v, au un consum mult mai redus de energie. De exemplu un bec H7 Led consumă 5.5w, lucru care te va ajuta foarte mult dacă ai o baterie pe mașină nu prea strălucită. Nu vei mai fi nevoit să împingi mașina de fiecare dată când uiți farurile aprinse, ori staționezi în afara carosabilului o perioadă mai lungă de timp.
  3. Lumină puternic. Becurile cu Led lumină mult mai puternic față de becurile normale cu halogen și au o nuanță rece, mult mai favorabilă pe timp de noapte. Un Led H7 are de exemplu o putere de 500 de lumeni și o culoare 6000k (lumină rece).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.