Folii pe geamuri. Pro sau contra?

Există foarte multe autovehicule care au folii pe geamuri și au într-adevăr un aspect destul de interesant. Par mai frumoase într-adevăr și atunci când stai înăuntru, incinta parte mult mai liniștită pentru că nu mai bate lumina atât de puternic.

Întrebarea mea este dacă nu cumva sunt foarte incomode noaptea? Pentru că în momentul în care afară se face seară spre noapte, tu deja ai dificultăți în a vedea în oglindă, dacă mai pui și folii pe geamuri, cred că ești deja în pericol. Pe geamurile din față am înțeles că oricum nu ai voie sa pui, dar totuși, poate ai nevoie să privești prin lunetă și luneta este 100% cu folie la aceste mașini.

Cunosc oameni care au fost amendați pentru folii pe geamurile din față și li s-a reținut certificatul de înmatriculare. Eu nu am de gând să pun pe față dar pe spate aș vrea. Știu că acum nu mai este nevoie să te duci la RAR pentru acele folii, acestea fiind omologate direct în ultimii ani.

Nu mai este nebunia care era odată și acest lucru mă împinge parcă de la spate să pun și eu pe mașină. Costurile sunt oricum destul de mici, sau mai bine zis pentru mine par mici. 300 de lei pentru unii poate să pară o sumă destul de mare. Mie mi se pare un cost destul de ok mai ales că mașina este destul de mare, nu discutăm chiar despre un Peugeot 106 sau despre un Volkswagen Lupo.

Voi ce credeți despre geamurile acoperite cu folii? Eu sunt pe cale să-mi pun pe mașină și aș vrea să-mi spuneți voi dacă există alte pericole sau dacă sunt chiar atât de nasoale pe timp de noapte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.