Despre zdrențele omorâte prin străinătate

Azi dimineață, toate televiziunile vuiau cu o știre macabră: o duduie de 20 de ani a fost ucisă în Italia de iubitul ei în vârstă de 41 de ani. Ea lucra ca dansatoare într-un bar de noapte, făcea videochat și era bineînțeles foarte frumoasă. Băi frate, cu tot respectul pentru cei decedați, eu m-am săturat de toate știrile astea în care zdrențele plecate la produs în străinătate sfârșesc tragic.

Băi nene, nu am văzut niciodată o televiziune să facă atât tam-tam pentru o româncă grasă și urâtă care să fi lucrat contabilă prin Italia sau la ceva magazin. Nu, toate știrile astea sunt despre niște panarame ordinare, foarte frumoase că altfel nu se uită românul narcisist la televizor, care au futut jumătate din Europă deși nu au încă 30 de ani și care au avut iubiți de seama părinților.

Zdrențele astea ordinare omorâte prin străinătate la 20 de ani nu merită atenție, nu sunt subiect de știre într-o lume normală. Din păcate, în România nu există lume normală din moment ce există Știrile de la Ora 17 și din moment ce toată lumea prezintă o curvă ordinară drept victima secolului în Italia. Păi acum, între noi fie vorba, la ce te-ai putea aștepta dacă practici prostituția? Evident că o să ajungi să stai cu un moș pentru bani, moș care va deveni gelos în momentul în care tu nu te vei mai mulțumi cu ceea ce-ți oferă el și te apuci să fuți jumătate de Italie.

Puneți bre capăt știrilor de genul, măcar să nu mai vadă copilele de 16 ani care oricum sunt tentate să se ducă la futut în străinătate înainte să termine liceul…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.