Ești pasionat de gastronomie? Iată cum poți avea acces la rețete internaționale

Chiar dacă nu m-am făcut bucătar, nu pot să spun că nu-mi place absolut deloc în bucătărie. Mă uit destul de des la emisiuni precum Chefi la Cuțite sau Master Chef și îmi place să văd creativitate și talent în această industrie. De mic copil mi-a plăcut să gătesc și cu toate că timpul nu mi-a mai permis să stau prea mult prin bucătărie, nu am încetat vreodată să mă interesez de acest domeniu. Mai intru din când în când în bucătărie, dar din păcate nu am timp să fac mici incursiuni zilnice.

Pasiunea pentru gastronomie este una foarte frumoasă, este un hobby care reușește de multe ori să te transforme într-un individ foarte creativ. Ei bine, cel mai interesant la pasionații de bucătărie mi se pare faptul că sunt întotdeauna în căutare de rețete noi, care nu există pe internet sau prin cărțile de bucate tipărite deja în limba română. Am un mic secret: există cărți de gastronomie pe book-express.ro care nu au fost traduse din engleză încă. Cu siguranță veți găsi în acele cărți niște rețete cu care veți reuși să surprindeți până și cele mai pasionate soacre.9780007489688

Eu unul dacă aș avea mai mult timp la dispoziție, cred că aș cumpăra câte o carte din fiecare regiune de influență gastronomică, în limba engleză bineînțeles. Aș vrea una din Marea Britanie, una din Asia, una din zona Turciei și evident, una din zona europeană. Mi-ar place să stau toată ziua să încerc rețete care mai de care mai interesante și mai simple. Sunt adeptul lucrurilor simple și cred cu tărie că o farfuriile simplă POATE SĂ AIBĂ SUFICIENT GUST. Apreciez pe cei care reușesc să facă meniuri complicate, însă nu sunt adeptul. Mie-mi place să trăiesc simplu și poate de-aici mi se trage.

Așadar, dacă sunteți pasionați de arta gastronomică și aveți suficient timp pentru a putea încerca o rețetă, două pe săptămână din repertoriul internațional, găsiți pe book-express.ro niște cărți excepționale cu care nu veți putea lua contact în librăriile din România.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.