Despre șmecheria cu sportsdirect.com

Internetul și Facebook-ul au început să fie luate cu asalt de către magazine care au aceeași marfă de pe sportsdirect.com. Sportsdirect.com este un site din UK care vinde articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport la prețuri destul de bune. Nu știu dacă sunt sau nu originale, nu am cumpărat vreodată dar am observat că a început bișnița cu îmbrăcăminte și încălțăminte de pe acest site. Ce se întâmplă mai exact…

Foarte mulți șmecherași au înființat magazine online în România și vând marfa celor de la sportsdirect.com dar își bagă adaosuri comerciale de aproape 100%. O să vedeți multe geci Everlast de exemplu pe care le puteți cumpăra de pe sportsdirect.com cu 40 de euro + 10 euro transportul. Cu alte cuvinte 50 de euro te costă geaca respectivă, adică 225 de lei. Ei bine, pe internet veți vedea această geacă cu 300 de lei, în magazinele românești.

Cât de lacom să fii să-ți pui aproape 100 de lei la o haină? Cred că lăcomia și bișnița asta sunt specifice românilor. Pe români nu-i duce capul să aducă la viață un business nou, nu, ei trebuie să copieze o idee care deja funcționează și să ia mai ieftin apoi să dea mai scump. Atât. Acesta este maximum de spirit antreprenorial al românului.

Vrăjeala asta cu suta de lei la o geacă cumpărată de pe sportsdirect.com o să se sfârșească mai devreme sau mai târziu, pe măsură ce oamenii vor realiza faptul că sunt prostiți de niște șmecherași români, și că pot cumpăra acele geci cu 200 de lei, nu cu 300. Și evident că este vorba și despre adidași, pantaloni, blugi și câte și mai câte. Intrați și voi pe sportsdirect.com să vedeți câte au.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.