De ce nu recomand rămânerea într-un oraș mic de provincie

Deși toți prietenii mei au plecat din DROBETA TURNU SEVERIN, un oraș mic de provincie considerat mai sărac decât Vasluiul, eu am rămas aici. Cu timpul au început să apară și regretele pentru că am luat contact cu cei mai josnici oameni, cu cei mai de rahat patroni care au încercat întotdeauna să plătească cât mai puțin pentru o muncă dublă chiar. Sper să nu mă prindă primăvara în acest oraș.

De ce nu recomand oamenilor să rămână în orașele mici de provincie

  • Nu vor avea de lucru. Nu există industrie și dacă nu există industrie nu există nici locuri de muncă stabile. Vor fi nevoiți să suporte salarii de 800 de lei și patroni de rahat.
  • Nu vor avea unde să se distreze. În orașele mici de provincie nu se deschide niciodată nimic interesant în afară de mall-uri și hipermarket-uri în care oamenii să-și verse puținii bani.
  • Nu vor avea cu cine să discute. Pentru că într-un oraș de provincie în care nu se găsește de lucru există multă migrație, puținii oameni inteligenți care rămân nu se văd. Vei trăi printre boschetari, golani și spărgători de semințe, printre țigani, leneși și ajutoare sociale.
  • Nu vor avea cu cine să muncească. În Severin dacă ai ceva de muncă nu ai pe cine să chemi. Orașul este plin de leneși care preferă să stea pe ajutorul social sau pe suta de euro trimisă lunar de ruda plecată la muncă în străinătate.
  • Nu vei avea cu cine să ieși. Dacă ești băiat, vei constata că toate fetele inteligente s-au cărat de mult din sălbăticie, ai rămas în oraș doar cu pițipoancele și cu proastele ținute de mămica și tăticul, cu Samsung Galaxy S6 Edge vânzătoare pe la buticuri pe 800 RON lunar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.