Cele mai mari inconveniențe ale unui job de-acasă

Pentru că aud de la toată lumea „ce fain de tine că lucrezi de acasă” am să scriu acest articol în care am să scot în evidență faptul că lucrurile nu sunt chiar atât de frumoase și roz cum ar crede unii. Nu e chiar atât de simplu să lucrezi de acasă și nici de fain. Pe mine unul a început să mă enerveze și am început să caut prin oraș un birou de închiriat ca să reușesc să cresc un pic productivitatea. Dar să nu mai lungim vorba, să vă explic care sunt cele mai mari inconveniențe ale unui job de acasă…

Cele mai mari inconveniențe ale unui job de-acasă

  1. Vei fi bruiat de televizoare și de ceilalți membri ai familie. Nu, dacă vei lucra de acasă și ai membri ai familiei cărora nu le pasă că tu încerci să muncești, vei auzi mereu televizoare prin cameră, voci, chestii de genul. Rudele te vor lăsa liniștit la început dar apoi își vor da în stambă.
  2. Vei lupta cu atenția. E destul de simplu să-ți fie distrasă atenția atunci când lucrezi de acasă. Pierzi mult timp pe YouTube, te mai duci pe la un vecin care are nevoie de nu știu ce, te mai duci să iei pâine, stai mult mai mult la cafea și așa mai departe. Nu te poți concentra atât de bine de acasă.
  3. Te vei muta de acasă. Într-un final. Te vei sătura de rudele care nu au bun simț și nu te lasă să lucrezi în liniște, te vei sătura de lipsa de concentrare și vei dori să crești nivelul de productivitate. Într-un final vei ajunge să te muți de acasă și să plătești chirie doar pentru a avea liniște.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.