Ce trebuie să faci ca să ai succes pe YouTube într-o țară ca România

Ca să ai succes cu un canal de YouTube, trebuie să îndeplinești simultan următoarele condiții: să fii analfabet, să nu faci nimic interesant, să cumperi o pârțâitoare de 125 cmc asemenea lui NINJAN și să te apuci să faci pe viteazul pe la Londra încălcând toate regulile de circulație și așa mai departe.

Cu cât vei fi mai înapoiat și mai cioban cu atât vei avea mai mare succes pe YouTube. De ce? Păi pentru că cele descrise mai sus încadrează cel mai bine publicul român, tinerii din țara asta pentru că ei sunt cu canalele de YouTube și chestii de genul. Trebuie să fii un fel de Capatos al internetului, să ai conținut de rahat și cu siguranță vei avea succes la un popor de imbecili.

Există și canale serioase românești pe YouTube precum cel al lui Mikey Haș care a atins recent 1 milion de abonați. Da, dar câți sunt ca el? Se numără pe degete oamenii care sunt capabili să se ridice la un asemenea nivel și să reușească să aducă plusvaloare societății.

Majoritatea celor care au canale de YouTube nu sunt talentați, nu prezintă absolut nimic interesant și din contră, sunt un exemplu negativ pentru societate și pentru copiii care se uită la ei. Faptul că oamenii cresc acel canal de YouTube nu dovedește decât faptul că poporul român este la fel de înapoiat doar..

Voi ce canale de YouTube urmăriți și care credeți voi că sunt cele mai bune? Dar cele mai proaste? Știu că este vorba despre ceva destul de subiectiv, dar haideți să încercăm 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.