Voi aveți prieteni care se pricep la de toate?

Se spune că românul se pricepe la toate, dar oare chiar se pricepe? Ei bine, nu se pricepe dar adoră să dea cu gura. Din gură mai bine zis, românul se pricepe la orice, chiar dacă spune cele mai mari prostii atunci când se bagă în seamă. Voi nu aveți genul acela de prieteni sau rude care se pricep la absolut orice? De la construit case până la afaceri, cu toate că nu au nici cunoștințe sau pregătire pentru nici un domeniu din cele invocate…

Cred că toți avem asemenea prieteni care se pricep la de toate și cel mai enervant este faptul că în momentul în care tu chiar ești de meserie și îndrăznești să îi contrazici, oamenii o iau razna și trântesc, înjură, mai au puțin și-ți dau cu parul în cap. Nu am înțeles niciodată de ce un român care nu se pricepe, care habar nu are, se dă drept mare învățat.

Bă frate, eu când mă pricep la ceva, înseamnă că am experiență în acel domeniu și-mi permit să am o poziție. Urăsc de exemplu oamenii care nu au construit în viața lor o casă, dar se apucă să spună meseriașilor veniți să ridice casa respectivă, cum să lucreze. Păi mă nene, din moment ce nu ești de meserie, de ce te bagi? Și mai ai și tupeul nesimțit să dai indicații?

Voi aveți asemenea prieteni? Dacă da, poate reușiți să-mi lăsați în comentarii o povestioară legată de acest aspect, să mai râdem și noi un pic, nu de alta. Eu unul m-am săturat pur și simplu de asemenea pricepuți care le știu pe toate și de fapt nu știu nimic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.