Demență: au împușcat ursul!!!

ursDeci eu unul nu mai pot cu ursul acesta. De când autoritățile au împușcat ursul din Sibiu, s-a umplut Facebook de dramă. Eu unul sunt de-a dreptul surprins să văd câți cretini sunt în țara asta și cum au ei timp să înjure pe cel care a împușcat animalul sălbatic… Dar eu sunt curios de câteva lucruri, după cum urmează:

  • Ce s-ar fi întâmplat dacă acel ursuleț micuț și drăgălaș ar fi dat peste un copil în fuga lui disperată? Păi vă spun eu, atunci oamenii ar fi înjurat autoritățile că nu au făcut nimic.
  • Cum scoți un urs din oraș fără tranchilizante? Cu lugu lugu? Ce-i faci? Îi cânți ceva de leagăn, strigi pisu pisu după el sau cum faci ca să-l ademenești? Poate cu o feliuță de salam? Eu aș vrea să văd pe idioții care plâng după el, cum ar fi rezolvat ei problema. Cine mai exact și-ar fi asumat responsabilitatea unui urs sălbatic în oraș, indiferent de dimensiune?
  • De ce toată lumea dă vina pe faptul că s-au tăiat pădurile, motiv principal pentru care ursul a plecat către oraș? Ursul în România este un animal mai mult decât rar decât pot unii să creadă și se întâmplă din când în când să mai ajungă la marginea pădurii. Chiar așa aveți impresia că în România mai sunt 3 copaci, după care efectivele de urși încearcă să se ascundă cum pot și ele?

Bă frate, eu am mai văzut oameni demenți, dar ca în țara asta nicăieri. Toți se cacă pe ei de dragoste pentru animale dar nu pot să înțeleagă faptul că un animal sălbatic nu are ce căuta în oraș pentru că speriat fiind de țipetele descreieratelor care se aud și în clipul de pe net, ori de zgomotul urban cu care oricum nu este obișnuit, s-ar putea să devină speriat și ucigaș.

Bă, data viitoare, toți ăștia care țineți cu ursul, să mergeți perpedes și eventual să-l capturați, să-l puneți în lesă și eventual să intrați călare pe el în pădure… După ce faceți un selfie bineînțeles…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.