Nu sunt de acord cu imigranții, dar nici prin Mosul, Falluja sau Kabul nu aș vrea să locuiesc

imigrantiÎn acest moment, planeta este împărțită în două părți: pro și contra imigranți. Din fericire, noi nu suntem implicați în problemă întrucât nici un imigrant nu are ca țintă țara noastră, ei vor să ajungă în Marea Britanie. Nici măcar de Franța nu le convine, ați văzut ce tabără se făcuse pe la Calais, la mai puțin de 50 de kilometri de Marea Britanie.

Acum sincer să fiu, eu nu sunt de acord cu imigranții. Nu am nimic cu cei serioși, dar din moment ce nu există o metodă prin care să se distingă bobul de neghină și să se separe violatorii, fanaticii și teroriștii de cei care au plecat din Siria și Irak din cauza bombelor, nu am cum să accept la grămadă pe oricine. Și știu, nu e țara mea în care se duc dar parcă îi compătimesc pe englezi și pe francezi pentru că au de-a face cu multe lucruri neplăcute din cauza imigranților.

Pe altă parte, nu aș vrea nici să mă pun în locul celor serioși, care au plecat din orașe precum Mosul, în care se moare pe capete din cauza dominației ISIS. Acolo se moare pentru orice, nu numai din cauza bombelor. Sunt și bombardamentele o problemă, dar ocupația ISIS este cea mai teribilă pentru că acei nenorociși execută oameni în numele religiei. E de ajuns să te uiți urât la unul dintre ei, că vei fi acuzat de faptul că nu crezi în Allah și împușcat pe loc. Asta dacă ai noroc. Sunt șanse mari să ți se taie capul…

Voi ce părere aveți? Sunteți pro sau contra imigranți? Și cum credeți că s-ar putea rezolva această problemă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.