3 motive pentru care nu ar trebui să cumperi niciodată mobilă de bucătărie din magazinele de bricolaj

dcf0092Acum 3 zile am fost să mă uit de mobilă pe la magazinele de bricolaj din oraș, mă interesa în special mobila de bucătărie pentru că doresc să o schimb pe cea actuală după ce trag o zugrăveală nouă în camera cu pricina. Ideea e că am rămas cu o imagine destul de nasoală legată de marfa din aceste magazine. Adică mă așteptam într-un fel să fie ceva de calitate slabă, dar recunosc faptul că au fost mai multe lucruri care m-au dezamăgit și care m-au făcut să mă îndrept către mobila de bucătărie la comandă. Voi discuta în continuare despre cele mai importante 3 motive pentru care am schimbat macazul, după ce am văzut ce înseamnă mobila din magazinele de bricolaj…

3 motive pentru care nu ar trebui să cumperi niciodată mobilă de bucătărie din magazinele de bricolaj

  1. Calitatea materialelor folosite este sub orice critică. Eu nu credeam că se poate folosi un pal de așa proastă calitate în industria mobilei. Cred că se folosește cel mai subțire din lume, cred că nu e nici măcar de 16. În plus, liniile sunt strâmbe, mobila e prost asamblată, ce să mai zic… Nu toate ți-o dau la pachet să ți-o asamblezi tu acasă, există magazine care îți asamblează ele mobila și când am văzut ce iasă din mâinile celor care lucrează acolo, am zis pas. Eu vreau să schimb mobila cu una mai de calitate, nu cu una asamblată parcă de orbi, din materiale execrabile.
  2. Culorile sunt puține la număr. Din păcate, nu prea ai din ce să alegi. Majoritatea magazinelor pun la dispoziție o mobilă cu două sau trei nuanțe. Dacă ai apela la mobilă la comandă, probabil că ai avea ce nuanță vrei tu, diversitatea este la ordinea zilei pentru că oamenii-ți vor face exact ce dorești tu. Acesta cred că este cel mai mare avantaj al mobilei pe comandă, faptul că este perfectă din punct de vedere al coloritului.
  3. Se va potrivi perfect cu peretele tău. Care sunt șansele să cumperi o mobilă de bucătărie din magazin și să se potrivească 100% cu dimensiunea peretelui tău? Foarte mici șansele. Doar dacă vei apela la un atelier precum unican.ro vei putea să ocupi cât mai mult spațiu util cu mobila ta de bucătărie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.