La ce trebuie să te aștepți când cumperi un telefon de 1000 RON

Samsung Galaxy J5 2016Am căutat luni de zile cel mai bun telefon care să coste sub 1000 de lei. Într-un final, m-am decis să rămân la un Samsung Galaxy J5 2016, pe care am dat cred 880 de lei de la Emag. Dacă a meritat telefonul cei aproape 900 de lei? Da, a meritat. Ar fi meritat mai mult de 900? Nu, nu ar fi meritat și vă voi spune în cele ce urmează de ce. Vom discuta la ce trebuie să te aștepți când cumperi un telefon de maxim 1000 RON, astfel încât să nu fii dezamăgit după, pentru că să fim serioși: la 1000 RON nu vei cumpăra un telefon de top. Haideți să vedem…

La ce trebuie să te aștepți când cumperi un telefon de 1000 RON

  1. Nu vei primi update Android. Rare sunt cazurile în care un telefon de clasă mică spre medie primește atât de multă atenție din partea producătorului. Eu am cumpărat până acum două Samsunguri de 800 – 1000 RON și nu am primit pentru nici unul dintre ele update de Android.
  2. Camera foto va fi decentă, dar nu bună. O cameră foto bună nu înseamnă doar megapixeli. Degeaba ai 13 megapixeli dacă ai un senzor slab, ori vechi de nu știu câte generații? Un telefon trebuie să facă poze bune și când afară e mai puțină lumină iar telefoanele de maxim 1000 RON nu vor face niciodată poze decente în condiții de iluminare scăzută.
  3. Nici vorbă despre funcții avansate. La maxim 1000 RON, nu vei avea parte de cititor de amprentă, USB-C, Quick Charge, Wireless Charge, nimic din lucrurile care au dus un pas mai departe ideea de telefon inteligent multifuncțional. Totul va fi de un standard incredibil.
  4. Calitatea de construcție va fi bună dar fără aluminiu sau sticlă pe spate. Doar plastic. Aluminiul și plasticul țin deja de telefoanele Premium și cred că le vei găsi în dispozitive de peste 1200 RON.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.