De ce uneori nu recomand cumpăratul hainelor pe internet

Cred că sunt unul dintre cel mai vânjos militant al cumpărăturilor online, însă câte-o dată, trebuie să spun că mai bine îți legi un ceaun de coaie și te arunci în Dunăre decât să cumperi ceva de pe net. Evident, e vorba despre haine. În cazul hainelor, chiar dacă există politici de retur foarte avantajoase, mai bine te duci și cauți prin oraș unde poți proba.

Am comandat săptămâna trecută de pe net niște haine. Acestea au fost foarte ieftine, de-asta am făcut și comandă. Am dat pe 2 perechi de pantaloni (una de trening și una de blugi), o pijama, 3 perechi de chiloți și o bluză cu mânecă lungă undeva la 120 de lei, ceea ce e foarte ok. Ei bine, bucuria a fost de scurtă durată din păcate. Dezastrul avea să mă lovească în curând.

Am ajuns acasă și am zis să încep să probez. Deși știu sigur dimensiunile mele, știu sigur că am comandat corect, atunci când cumperi haine făcute în China, e clar că dimensiunile nu au cum să răspundă. De exemplu, eu purtam la blugi 30 și erau mici de mine. De-asta am zis să comand 34 și ce credeți? Sunt prea mari… Nu pot să-i port decât cu curea.

Pijamaua este mică de mine, nu am cum să port așa ceva. Tricoul cu mânecă lungă este mic de mine de asemenea. Cum dracului mărimile S bat la unele haine, la altele nu? Asta se întâmplă doar în cazul hainelor făcute pe la mama dracului prin China unde se lucrează probabil după ochi, nu după măsuri. De-asta zic, uneori nu e bine să comanzi de pe net dacă nu știi cu cine ai de-a face sau  de unde sunt hainele cu pricina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.