De ce nu mă apuc de Vlog

Am făcut mai demult câteva clipuri pentru YouTube în care vorbeam despre diverse și prietenii m-au întrebat de ce nu continui, de ce nu fac mai multe? Ei bine, nu am de gând să mă apuc de Vlog din multe motive dar cel mai important se leagă de public. Eu unul consider că publicul din România este mare amator de nimicuri, nu de lucruri importante. Dacă Selly și Ilie au sute de mii de abonați și nu fac nimic interesant în clipuri, e clar că nu este domeniul compatibil mie.

Adică mi-ar fi greu să-mi găsesc un public căruia să-i placă un clip în care se face ceva interesant sau se discută ceva interesant. Publicul YouTube din România este mare amator de nimic, e foarte greu să crești dacă faci lucruri de calitate în țara asta pentru că aici oamenii mănâncă hârtia și se aruncă ciocolata. Cam așa aș putea să cataloghez publicul din România, fie el cel destinat radioului, televiziunii sau chiar internetului.

Dacă vreodată o să am chef și timp să investesc într-un canal de YouTube care să ajungă abia în 2 ani de zile la 20 de mii de abonați, maxim, am să fac chestia asta. Deocamdată nu am cum să mă apuc de YouTube. Nu am timp și nici chef să mă cert cu toți proștii prin comentarii încercând să dezvolt niște subiecte pe care ei nu le pot pricepe.

Publicul di România e limitat, foarte limitat și amator de pâine și circ. Publicul din România vrea provocări și pornoșaguri ca să dea subscribe. Cei care au ceva interesant de spus sunt de multe ori marginalizați. Așa se întâmplă într-o țară în care există pondere majoritară compusă din proști, nu din oameni inteligenți.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.