Dacă nu ești atent ce cumperi pe net, te arzi…

Internetul în ziua de azi a devenit o adevărată ruletă rusească a prețurilor. Există sute, mii, zeci de mii de magazine online în România și dacă nu ești atent, te arzi la buzunar. O să vă dau un simplu exemplu de care m-am lovit eu destul de recent, în momentul în care am început să-mi caut o pereche de adidași cu care să mai ies pe la alergat la pădure.

Am găsit niște adidași destul de interesanți dar era o singură problemă: costau 500 de lei. Cred că vă dați seama după preț și de magazinul cu pricina dar nu-i voi da numele pentru că nu vreau să-i fac reclamă negativă. Și în plus, vorba aia: prost nu este cel care cere, este cel care dă. Cum dumnezeului să coste o pereche de adidași 500 de lei, mi-am zis? Mai ales că nu erau cine știe ce model…

Am căutat apoi pe net alte magazine care vindeau așa ceva și ce să vezi? Surpriză… Am găsit același model, același număr, cu 230 de lei. Păi bă frate, să nu îți bagi pula în gura lor de măscărici? În a celor care cereau 500 de lei mă refer… Cum să faci frate așa ceva? Cum să ceri 500 de lei pentru un obiect care se vinde în altă parte cu 230? Și nu, cei care costau 230 de lei nu erau la ofertă.

Așadar, concluzia mea e una cât se poate de serioasă și de simplă: dacă nu ești atent, te arzi la buzunar. Mare atenție cu cumpărăturile astea pe net. Să căutați cu atenție și alte magazine, nu vă avântați să cumpărați fără să vă informați mai întâi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.