Dacă femeia ar fi și inteligentă și frumoasă, probabil ar veni Apocalipsa

Cu riscul de a fi considerat unul dintre cei mai mari misogini în viață, spun cu toată tăria și responsabilitatea că nu există femeie frumoasă și deșteaptă. 99% dintre femeile frumoase sunt proaste de dau în gropi, 99% dintre femeile mai puțin înzestrate de natură sunt foarte inteligente. Cred că dacă ar exista femeie frumoasă și inteligentă, ar veni Apocalipsa peste noi.

Dar de ce nu există? De ce nu există femeia frumoasă și inteligentă? Păi explicația este destul de simplă. Femeia frumoasă este frumoasă pentru că petrece foarte mult timp să se aranjeze. (90% dintre femeile frumoase sunt urâte fără machiaj să știți) Dacă petrece mult timp în fața oglinzii e clar că nu mai are timp de nimic altceva, nici de carte, nici de studii, nici de muncă, de nimic.

La popul opus, se află femeile urâte pe care le vom numi urâte în acest articol cu toate că nu există acest concept. Din punctul meu de vedere nu există femei urâte dar le vom numi așa pentru ca toată lumea să înțeleagă despre ce este vorba. Așadar femeile urâte sunt inteligente și o companie foarte bună pentru bărbații inteligenți pentru că neglijează aspectul fizic, fiind interesate de carte.

Dar oare bărbații inteligenți se vor uita la o femeie urâtă? Ei bine nu. E ca și cum ai spune că o femeie frumoasă s-ar uita la un bărbat urât. Nu se va întâmpla în nici un caz acest lucru, decât foarte rar. Trăim într-o țară a prejudecăților în care se uită esența și se merge pe aparențe. De cele mai multe ori, aparențele înșală, așa că mare grijă cu femeia frumoasă, s-ar putea să nu fie ce vă trebuie.

One Response

  1. Ovi December 7, 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.