Dacă ai nevoie de un lift în clădire, ai grijă la cine apelezi

liftExistă multe situații în care deși clădirea este construită de mulți ani, să fie nevoie abia ulterior de un lift și nu mă refer strict la liftul de persoane. E posibil să ai nevoie de un lift pentru marfă (poate este genul de clădire cu doar câteva etaje iar la ultimul dintre acestea deschizi un restaurant interesant, e la modă) sau pur și simplu pentru persoanele cu dizabilități.

E lucru știut faptul că în România nimeni nu ajută persoanele cu dizabilități, așa că dacă cumva în cazul în care există cineva care să vrea să-și monteze o rampă, trebuie să apeleze tot la o companie specializată în lifturi pentru că nu e lucru simplu să cobori un cărucior cu persoane de la etajul 2 sau 3 al unui bloc, jos.

În cazul în care ai nevoie de un lift, indiferent de natura lui, cei de la MP Ifma sunt cei cu care trebuie să iei legătura. Este una dintre cele mai serioase firme din acest peisaj, existând pe piața elevatoarelor de peste 55 de ani. În România, cu cât firma este mai veche, cu atât este mai de seamă pentru că din păcate, știm cu toții cum sunt firmele din ziua de azi: adică lipsite de seriozitate. Azi sunt, mâine nu mai sunt. Cu cât firma e mai veche pe piață cu atât reprezintă un etalon al seriozității și al profesionalismului. Capitalismul din România s-a clădit destul de ciudat în cei 26 de ani de libertate și a permis să intre pe piață unora care clar nu ar avea ce căuta, însă cu timpul se va rezolva și această problemă.

Din fericire, deja a început așa zisul triaj, iar faptul că MP Ifma este aici, nu poate decât să ne bucure și să ne arate clar cine este cel mai serios furnizor de servicii pe nișa aceasta a lifturilor. Așadar, dacă ai nevoie de un lift, de un ascensor, de un elevator pentru tine sau pentru clădirea în care dorești să deschizi o mică afacere, nu ezita să apelezi la cei mai serioși din acest domeniu, MP Ifma.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.