Ce trebuie să postezi pe Facebook pentru a strânge mii de Followers

Dacă arzi de nerăbdare să devii o divă pe Facebook și dorești să strângi mii de Followers, trebuie să urmezi câteva sfaturi destul de simple, pe care le vom discuta mai pe larg în cele ce urmează. Și nu te speria, nu trebuie să dai teste sau să înveți ceva materie. Vei fi o divă perfectă dacă ești proastă de dai în gropi, e chiar recomandată chestia asta, să știi.

În primul rând, trebuie să știi că vei avea șanse foarte mari să strângi mii de Followers dacă ai părinți maneliști care nu sunt interesați de ce faci tu online, sau chiar dacă nu ai deține așa ceva, ai avea de câștigat dacă ar fi suficient de înapoiați ca să te poată verifica. Cu cât ai părinți mai idioți, cu atât vei reuși să strângi mai mulți Followers de la vârste foarte fragede. Aici voiam să ajung. Dacă vrei mulți Followers trebuie să te apuci să-i strângi din timp, de pe la 12  – 13 ani.

Și ca să-i strângi nu trebuie să faci decât două lucruri simple

  1. Va trebui să postezi niște poze îmbrăcată cât mai sumar, ori arcuită, cu fundul înainte și sânii anemici, de cele mai mult inexistenți dacă ești începătoare, înainte. Te asigur că vor roi în jurul tău labagiii și pedofilii, bărbați adevărați care nu sunt în stare să agațe în realitate.
  2. Va trebui să dai like și să interacționezi cu toți lâlii care te vor asalta cu comentarii libidinoase și foarte banale. Mai un like, mai un pupic și te asigur că-ți vei face la Followers de nu vei mai avea ce face cu ei. De fapt aceasta este explicația pentru care observi profilurile unor domnișoare de Facebook care au mii de Followers dar nu postează niciodată nimic altceva în afară de poze cu ele.

Asta înseamnă să fii divă pe Facebook în ziua de azi: să nu transmiți nimic în afară de erecții și să ai mii de Followers…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.