Cât de simplu este să găsești subiecte pentru 20 de articole, zilnic?


Ca să scrii zilnic 20 de articole nu trebuie să ai puteri supranaturale, nu trebuie nici măcar să ai cine știe ce imaginație. Trebuie doar să fii genul de om căruia-i place să-și spună punctul de vedere referitor la anumite subiecte pe anumite teme și să ai atenție la detalii. O să vă dau câteva exemple de metode prin care poți găsi subiecte pentru a scrie 20 de articole zilnic.

Prima metodă, cea mai simplă este Facebook. Tot ce trebuie să faci este să te uiți în News Feed și să vezi ce mai postează unul și altul. Pur și simplu cauți subiecte cu care ești sau nu de acord. Bine, asta e valabil pentru cei care au prieteni inteligenți în listă, nu câini și pisici care dau share de 3 ori pe oră la poze cu flori și citate de Poptamaș, cu toate că citatele lui Poptamaș ar putea fi o idee de articol.

Dacă nu ai prieteni inteligenți pe Facebook de unde să poți lua subiecte de dezbatere, treci pe site-urile de știri. Acolo cu siguranță vei avea ce comenta. Orice știre de pe acele site-uri poate să fie un subiect de articol pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să citești ce se postează pe acele site-uri și să-ți spui părerea sinceră. Atâta tot.

O metodă care mie-mi place este cea a pozelor. De fiecare dată când merg în oraș și văd ceva interesant ori revoltător ori frumos, scot telefonul și fac o poză. În câteva zile, se adună zeci de poze despre care pot discuta în articole, întrucât au în spatele lor o idee cu care sunt sau nu de acord.

Ultima metodă prin care poți scrie 20 de articole pe zi este traducerea. Apucă-te și tradu din engleză sau altă limbă pe care o înțelegi articole de pe site-uri de știri. A, și nu folosi Google Translate. E o bătaie de joc și o rușine pentru Google.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.