Să te ferească Ăl de Sus de prostul cu remorcă

remorcă De ce majoritatea celor care își pun o remorcă ușoară (maxim 750 kg cum scrie la carte, maxim 2 tone cum scrie la român) după autoturism conduc asemenea unor imbecili? Am observat că nu sunt conștienți absolut deloc de faptul că gabaritul lor în lungime se modifică, să ia și ei curbele mai în larg, să oprească și ei în spații mai mari, etc?

Astăzi mă duceam în târgul auto când, în față la autogară oprește un Golf 3 cu o remorcă după el. În remorcă avea o barcă. Bă, pula mea, e dreptul fiecăruia să-și care troacele cu ce poate și unde are nevoie, dar să oprești cu mașina cu remorca după tine în poarta autogării și să pleci unde ai treabă, mai rar vezi. Deci un asemenea idiot a blocat autogara minute bune cu remorca lui cu tot.

Cât de superficial trebuie să fii să faci așa ceva? Să nu vezi și tu că ansamblul tău e mai mare decât un simplu Golf 3, să vezi și tu că ai parcat în poarta autogării pe unde trebuie să intre și să iasă autocare, etc? Chiar așa toți chiorii și toți proștii au ajuns să aibă permise de conducere în România? Păi care e prima ta grijă ca șofer în momentul în care oprești mașina? să vezi dacă incomodezi pe cineva sau nu

Cum dracului să parchezi în poarta autogării mă? Nu te uiți și tu stânga-dreapta? Ești așa precum calul ce nu poate să vadă decât înainte? E incredibil frate, așa ceva rar mai apuci să vezi. De cele mai multe ori îți faci cruce cu stânga în semn de mirare și te rogi să nu te bage în mormânt sau în cel mai bun caz în spital un imbecil de-ăsta care nu se uită pe unde merge sau pe unde oprește.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.