Te-ai săturat de problematicile mașini second hand? Iată 5 motive să cumperi un Opel Corsa NOU!!!

Opel Corsa Am spus de multe ori că noi, românii, suntem prea săraci ca să ne putem bucura de mașinile second hand. De ce spun asta? Păi pentru că piața auto second hand din România este o glumă proastă, pentru că service-urile auto din România sunt o glumă și mai proastă, cu alte cuvinte să te ferească Dumnezeu să ajungi cu mașina prin service, că dai o grămadă de bani și nici nu rezolvi mare brânză.

Acestea fiind spuse, cred că pentru noi, românii care dorim o mașină ieftină și bună, cel mai indicat ar fi să ne orientăm către mașinile noi, care au garanție, care nu sunt măgărite și care nu vor ajunge în service cu una cu două precum cele second hand. Astfel, dacă te-ai săturat de problemele pe care ți le fac mașinile la mâna a doua, e timpul să te uiți la noile modele Opel 2016.

Există cel puțin 5 motive pentru care eu unul te-am orientat către Opel Corsa în cazul în care dorești să cumperi o mașină nouă, 5 motive pe care le vom discuta mai detaliat puțin în cele ce urmează. Pentru mulți dintre voi sunt motive destul de simple și logice, dar hei, când vreodată a avut românul de-a face cu logica atunci când cumpără mașină? Doar dacă are 10 mii el cumpără A6 second hand cu 2 milioane de kilometri la bord și lovit pe toate părțile, nu? Ei bine, haideți că astăzi nu ne vom referi la acea categorie ciudată de oameni, ne vom referi lac ei care doresc o mașină nouă și atât, o mașină cu care să-și facă treaba prin oraș sau pe la țară, ieftină, cu un consum acceptabil, pe care o pot cumpăra ieftin direct de la cel mai mare dealer Opel din România.

5 motive să cumperi un Opel Corsa nou

  1. Opel este cea mai îndrăgită marcă în România după Volkswagen.
  2. Opel Corsa este mai ieftin decât Sandero, și mult mai calitativ.
  3. Noul Opel Corsa E arată foarte bine și are și cutie automată.
  4. Este o mașină perfectă pentru oraș, de dimensiuni mici și ieftin de întreținut.
  5. are consum foarte bun, 4.25% mediu diesel și 6.66% mediu benzină.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.