Drama

Azi noapte pe la orele 2 a fost cutremur. Nu a fost cine știe ce, a durat doar câteva secunde și nu a pățit nimeni nimic, nu s-a dărâmat nici un gard, nici măcar un veceu pe la țară… Ei bine, după cutremur a urmat drama frate, Facebook a început să se inunde cu statusuri referitoare la incident.

Eu acum, am două mari nelămuriri…

În primul rând nu înțeleg de ce o țară întreagă era trează la ora aia și stătea pe Facebook? Lumea nu are serviciu, nu se duce la muncă? Nu e obosită după o zi de muncă?

Și în al doilea rând, eu nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla pe Facebook dacă la nimic s-a reacționat așa. Doamne ferește să avem parte de ceva cum a fost prin Italia, că suntem terminați.

Chiar sunt curios ce ar face nația asta în cazul în care ar exista probleme mult mai mari după un cutremur. Parcă și văd că toată lumea ar sta și ar comenta pe Facebook în loc să iasă în stradă să ajute. Ăștia suntem bă, oameni mici, fără viitor și fără minte în cap. Mă mir cum dracu de am supraviețuit până acum fără să ne calce vreo mașină.

Dacă pentru nimic se face atât de multă dramă, nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla în cazul în care ar exista probleme reale, concrete. Eu unul cred că în caz de dezastru, țara asta se destramă, o să murim așa ca dinozaurii, pe sub dărâmături, cu vecinii ocupați să dea statusuri pe Facebook în loc să ne ajute să ieșim de sub cărămizile lui Ceașcă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.