De când Brad Pitt divorțează, Pământul stă în loc

Fraților, Universul întreg suspină de când a auzit că Brad și Angelina divorțează. Planetele murmură, stelele plâng iar găurile negre devin albe. Cometele însăși se ciocnesc mai des între ele, de ciudă că cei doi au decis să pună capăt unei relații care după părerea mea, era o prostie oricum. Prima nevastă a lui Brad Pitt e mult mai frumoasă și mai dulce probabil și-a dat și omul seama.

Mai în glumă mai în serios, oamenii parcă nu au altceva mai bun de făcut decât să citească prostii legate de divorțul celor doi pe net și să dea share pe Facebook. Pe Facebook, drama atinge apogeul și  nu pot să înțeleg de ce. Cum afectează singurătatea lui Brad un între mapamond, o întreagă Românie? Căci despre România vorbesc, țara în care oamenii stau pe Facebook chiar și la muncă.

Cred că nu există o altă țară în lumea asta în care oamenii să fie mai preocupați de bârfă și de problemele altora ca România. Dacă am fi să concurăm la un campionat internațional de bârfă, cred că am câștiga detașat. Nu putem să ne căcăm dimineața dacă nu intrăm pe Facebook să vedem ce mai face Brad Pitt și chestii de genul. Suntem disperați după informații total nefolositoare.

Sunt tare curios cui a folosit acest divorț de a meritat atât de multe share-uri pe Facebook. A făcut cineva măcar 1 leu cu acest divorț? Eu unul nu prea cred așa că să nu se mai mire nimeni că suntem cea mai săracă țară din Uniunea Europeană. Pentru un așa popor disperat după bârfă, nu după muncă, sărăcia va face mereu parte din cotidian. Când o să fim și noi ca nemții, atunci o să avem  și bani, adică muncitori.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.