Are cineva idee de unde se poate cumpăra o mașină la preț normal în țara asta?

Dacă te duci în târgul auto, o să ai parte de niște troace supra evaluate. Nu am înțeles niciodată de ce românii sunt atât de proști încât vor să cumpere mașini second hand de la samsari atât timp cât toată lumea știe că aceste mașini sunt niște troace ordinare în care vor fi nevoiți să bage probabil încă o dată prețul mașinii supraevaluat, în reparații. De ce ai da 2250 de euro pentru un Golf 4 din 2000? Și să te duci în târg și să-l auzi cum pornește mai rău ca drujba…

Dacă te uiți pe internet după mașini, o să ai parte de alți idioți, cei care au cumpărat mașinile în urmă cu 10 ani și au pretenția nu numai să recupereze până la ultimul leu investit de-a lungul timpului, ci să facă și profit. Astfel, vezi anunțuri de-a dreptul imbecile de genul Golf 4 fabricație 2001, preț 3800 euro. E strigător la cer, cine dracului ar da atât de mulți bani pe o mașină veche de 16 ani? Pe cuvântul meu, cu 4000 de euro cumperi mașină fabricație 2012 – 2013, nu 1999 – 2000.

Și acum vine întrebarea mea, întrebarea capcană: de unde se poate cumpăra o mașină în țara asta la preț normal? Sau mai bine zis de unde poți cumpăra o mașină al cărei proprietar să fie un om serios, nu un măscărici? Nu cred că ai de unde pentru că piața auto second hand din țara asta e vraiște. Cred că cel mai bine te urci în mașină și te duci fain frumos în Germania să-ți cumperi lucrul tău, întreținut, de la un om care dă senzația de seriozitate, nu de la un măscărici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.