Blocatul pe Facebook: un fel de mergi și joacă-te la scara ta

Există o funcție pe Facebook ce-ți permite să blochezi anumiți utilizatori. Ce înseamnă să blochezi? Practic nu vei mai putea interacționa niciodată cu ei atât timp cât se află în lista celor blocați, și nici ei nu vor mai putea interacționa cu tine. Nu vei mai găsi profilul lor pe Facebook, nici comentariile lor, nici tag-uri, nici să le trimiți nu vei mai putea mesaje. E ca și cum oamenii aceia nu ar mai exista.

Dar chestia asta cu blocatul a fost dus la extrem de unii, români bineînțeles. Unde alt undeva ar putea să ia naștere o tâmpenie dacă nu în țara proștilor? De exemplu, există o fată pe nume Adriana Șandru pe net care are un blog destul de ciudat și care și-a făcut un renume online în baza mondenului,  a făcut-o pe Mihaela Rădulescu penibilă într-un articol sau ceva de genul.

Ei bine, am întrebat-o și eu pe fata asta mai demult care sunt cele două joburi cu care se lăuda pe Facebook, era o discuție legată de un al treilea job și am întrebat și eu ca orice om care sunt cele două joburi atât de solicitante astfel încât nu are timp de al treilea, că lucrează ceva joburi de pițipoance: social media manager. Cu alte cuvinte postează pe Facebook pe paginile unor firme.

Evident, duduia m-a blocat în secunda doi, nici nu a stat la discuții. Bine, și eu de supărare, nu am putut dormi o lună, vă dați seama. Am fost nevoit să merg și la psiholog  după o așa traumă. Cei care blochează pe Facebook în acest fel vor ajunge ca babele absurde care gonesc copii de la scară în momentul în care constată că cineva face gălăgie acolo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.