Au și americanii proștii lor

În România a explodat trendul prostului prost informat care are impresia că ce vede pe YouTube e sfânt. Cu alte cuvinte, idioți peste idioți, tone de idioți au ajuns la concluzia că în momentul în care poliția te oprește în trafic, e ceva normal să ceri documente pe care în realitate nu ai dreptul să le ceri. Discutăm despre certificatul de omologare al aparatului radar, programul de funcționare al polițiștilor, actele de delegație și câte și mai câte alte imbecilități. Da, românii sunt foarte proști și după ce un cretin a văzut că alt cretin a cerut treburile astea pe YouTube, a început să creadă că așa e legea, are tot dreptul. Evident, cretini, și mulți la număr din păcate.

Ei bine, mi-a trecut prin fața ochilor și un clip cu proștii din America, proști care iar la fel, au citit o lege, au priceput-o anapoda și au chef de circ cu poliția pe tema drepturilor. Diferența dintre poliția din România și cea din Statele Unite este că americanii nu stau la taclale, nu-i interesează polologhia celor prost informați. Acolo dacă nu te supui legii ești scos din mașină, încătușat și dus la secție. Nu e atât de multă indisciplină când vine vorba de poliție. Numai la noi vezi toți sugacii care se cred deținătorii adevărului absolut și care încearcă prin orice metodă să scape nepedepsiți, inclusiv făcând pe idioții, cerând acte pe care nu au dreptul să le ceară.

Dar așa e la noi în România, dacă un idiot se filmează că face o tâmpenie, milioane de imbecili vor lua drept bună tâmpenia idiotului. E de-a dreptul ridicol ce se întâmplă în țara asta de când toată lumea are la el o cameră video și acces la internet. Te crucești când vezi câți proști sunt aici…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.