Se fac eforturi pentru introducerea la olimpiadă a unui sport nou, inventat de români: aruncatul cu PET-ul de bere de la etaj

petDe 8 ani de zile de când m-am mutat într-un cartier mărginaș din Severin, în fiecare dimineață un vecin îmi dă deșteptarea pe la 7 jumătate dimineața. Atunci aruncă el pe fereastră PET-urile de bere pe care le bea peste zi. POC, POC, se aude pe caldarâm… Da, omul nu le duce la gunoi, le aruncă pur și simplu pe fereastră probabil înainte să plece la muncă.

De ce face chestia asta? de leneș și de nesimțit probabil. E mai simplu să le arunci pe fereastră în curtea blocului decât să îți miști curul ăla împuțit 50 de metri până la tomberon, că atâta distanță este de la scara blocului până la tomberoane.

Cred că ar trebui să se introducă disciplina asta la olimpiadă: cum avem aruncarea cu ciocanul să avem și aruncarea cu PET-ul de bere de la balcon. Cred că am fi de departe câștigători necontestat la tot ce ține de bere, alcool și spart de semințe. Dacă tot nu mai luăm nimic pe la Jocurile Olimpice de ani de zile, măcar să se facă eforturi pentru a introduce niște sporturi la care ne pricepem și noi cât de cât. Să mai aducem și noi o medalie două la niște sporturi la care ne pricepem de la foarte bine în sus. Că nu cred că ne întrece nimeni la spart de semințe și la aruncat gunoi pe fereastră.

Sau poate că ar trebui făcută o petiție online, nu? Că tot e la modă prostia asta cu petiție la petiție. Să facem domne petiție online pe care să o semneze românii, să bage dracu ăștia un sport la care ne pricepem și noi că la atletism, gimnastică sau tenis, nu are cine să ne mai reprezinte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.