Asta numești tu ac? Arată ca o piuneză… Despre Life with Louie

Consider Viața cu Louie drept cel mai bun desen animat al tuturor timpurilor. De ce? Păi pentru că este foarte comic. Autorul este evident Louie Andrerson, comediant de meserie. Vocile care au dublat desenul animat în Română sunt de asemenea senzaționale, nimerite la perfecție.

Nu cred că există tânăr de 25 de ani care să nu fi auzit de Viața cu Louie sau Life With Louie după denumirea englezească și ca să vă spun acum ce mi-a plăcut cel mai mult pe lângă umor, cred că mai are de-a face și povestea în sine. Povestea este foarte bine scrisă și pe cât de ridicolă, pare adevărată.

Cred că fiecare părinte ar trebui să ofere celor mici aceste desene, să le caute pe net că sunt cu siguranță și să înlocuiască violențele de pe Cartoon Network cu Life With Louie. Sunt sigur că cei mici or să le adore și or să vrea să le revadă cu siguranță. Dau dependență. Este o dependență de umor de calitate și de desene animate foarte bine făcute. Sunt genul care te atrag nu care te sperie.

Cred că le puteți găsi fără probleme pe Filelist.ro sau alt site de torrente, ori pe site-urile care s-au „specializat” în seriale online. La cât este de popular, sunt sigur că puteți găsi episoadele chiar și pe YouTube. În ziua de azi toată lumea are YouTube pe telefon, tabletă, televizor chiar. Cu atâtea SmartTV prin casele noastre, capabile să ruleze YouTube, ar fi și păcat să nu oferim copiilor niște desene animate de calitate, de care cu siguranță se vor bucura mult mai mult față de cele actuale.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.