Pizza congelată – o porcărie

2016-08-16 18.42.56Da, m-a mâncat în cur să iau o pizza congelată de pe la Carrefour. Bine, nu prea are importanță de unde am cumpărat-o, că sunt aceleași porcării pe la toate magazinele în care intri, nu contează că-i zice Carrefour, Cora, Kaufland, etc. Atunci când vine vorba despre cutiile cu pizza congelată, nu o să găsești niciodată ceva bun, o să găsești numai tâmpenii cu care mai arzi și gazul de pomană la cuptor, că cică așa se fac, le bagi în cuptor și gata pizza.

De ce consider că pizza congelată este o porcărie

  • Nu arată deloc așa cum arată pe ambalaj. Am observat că absolut toate cutiile de pizza congelată sunt foarte frumos desenate, zici că cine știe ce pizza este înăuntru. Când desfaci cutia dai nas în nas cu o chestia care arată oricum numai frumos nu.
  • În cutie se află un blat anorexic, nu un blat de pizza. Ce să mănânci frate din chestia aia? Că nu prea ai ce. Are blatul mai subțire decât moneda de 50 de bani. Deși s-ar putea să pară aiurea, eu aș schimba denumirea din pizza congelată în Pizza Auschwitz…
  • Are un gust foarte aiurea. Nu se compară cu pizza pe care o cumperi de la pizzerie sau cu cea făcută în casă. Eu unul nu pot să pricep de ce ar cumpăra oamenii așa ceva. Mai dai și bani, vreo 8 lei, mai consumi și gaz ca să constați ulterior că nu ai ce mânca…

Sper din suflet ca toate companiile care fabrică asemenea prostii să dea faliment, să nu se mai salveze nici dacă or să ajungă să dea pizza gratis la tot globul. E strigător la cer, niciodată nu am dat peste un produs atât de prost precum pizza congelată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.