Plomba dentară nu ar trebui să fie un calvar în România anului 2016

dentistMedicina dentară din România a evoluat destul de mult în ultimii 20 de ani, însă mentalitatea oamenilor a rămas aceeași, ajutată oarecum în stagnare de cei care nu prestează servicii medicale dentare de calitate. E drept, la fiecare colț de bloc a apărut câte un cabinet stomatologic și lucrul acesta în loc să aducă avantajul prețului mic pentru noi, clienții, a adus ideea de „ac în carul cu fân” în ceea ce privește calitatea. Astfel, a ajuns un calvar să-ți pui o simplă plombă dentară dacă ai ghinionul să nimeri la cineva care nu se pricepe suficient de bine la ceea ce face.

Din păcate, trebuie să recunoaștem faptul că în ziua de azi numai cine nu vrea nu se face medic, cunosc oameni care au intrat la Facultatea de Medicină la cu plată deși aveau media 5 la bacalaureat. Vă dați seama că dacă în 12 ani de școală tinerii nu au deprins drag de carte e clar că nu o vor face nici în facultate. Vor intra cu 5, vor plăti școala și vor deveni niște medici dentiști de nota 5, vor cumpăra cu banii părinților un cabinet medical și așa își vor duce traiul, oferind servicii medicale de nota 5.  Singura metodă prin care te poți asigura că vei avea parte de niște tratamente stomatologice de nota 10 este să te informezi puțin despre ce tehnologii se folosesc prin cabinete și clinici. Cu cât tehnologia e mai avansată cu atât clinica sau cabinetul sunt mai recomandate.

Dacă vei căuta o clinică în București capabilă să ofere o plombă dentară de calitate, cu siguranță vei reuși să ajungi la niște oameni serioși precum cei de la citydent.ro. Pe mine m-au surprins în mod plăcut cu tehnologiile folosite, în loc de plomba dentară clasică ei folosesc un onlay realizat pe calculator, mult mai estetic și care permite o igienă orală superioară. În plus, stabilitatea și durabilitatea acestui tip de plombă sunt superioare față de o plombă obișnuită.  Evident, va trebui să mergeți și voi să testați chestia asta pe pielea voastră și cu siguranță veți fi foarte mulțumiți.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.