Avem o problemă cu cei care nu muncesc

nu muncescAvem o problemă cu cei care nu muncesc, simțim frustrare când vedem că primesc bani de la părinți pentru diverse chestii în timp ce noi suntem nevoiți să muncim pentru absolut orice. Din păcate, în România, oamenii se împart în două mari categorii: bogați și săraci.

Atât timp cât bogații fac copii, căci nu-i poate nimeni împiedica, va exista la un moment dat acel copil de 25 de ani fără job, întreținut de părinți cu mai mulți bani decât faci tu, copil sărac, ce te duci la muncă deși ai tot 25 de ani dar nu ai avut bafta să ai niște părinți bogați.

Ne supără cei care au dar nu muncesc, ne-au supărat dintotdeauna, nu cred că este o noutate dar cu atât de mult YouTube și Facebook la îndemână, suntem nevoiți să dăm tot mai des de asemenea personaje care probabil vor fi întreținuți de părinți până la 40 de ani. Sunt adeptul conceptului „self made man” și da, și pe mine mă supără cei care primesc totul de-a gata de la părinți și nu mi-e ciudă că primesc ci mi-e ciudă pentru faptul că nu merită.

Da frate, dacă ar fi doctoranzi în medicină sau fizică cuantică la 25 de ani ai mai zice… Copilul trebuie să studieze și să contribuie la ideea de a face lumea un loc mai bun și astfel merită susținut de către părinți. Dar când vezi tone de nimeni care deși au terminat o facultate pe nașpa nu muncesc absolut nimic, și sunt întreținuți cu mulți bani de către părinți, te-apucă boala. Cam așa se împarte România: tineri muncitori și săraci alături de neica nimeni întreținuți de părinți bogați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.