Ce s-ar întâmpla dacă de mâine s-ar tăia ajutoarele sociale? Scenariu S.F.

ajutoarele socialeVoi v-ați întrebat vreodată ce s-ar întâmpla în secunda doi dacă s-ar tăia ajutoarele sociale? Ce ar face tonele de țigani și de leneși care sunt în stare să stea la coadă 2 zile pentru acei bani? Nu sunt bani mulți dar sunt degeaba și din punctul meu de vedere nu ajută, ci încurajează nemunca. Eu unul dacă aș avea puterea aș eradica această molimă numită ajutor social o dată pentru totdeauna.

Știu că sunt și oameni care primesc pe bună dreptate acei bani, sunt bătrâni sau neajutorați dar acuma pe bune, trebuie vindecat cancerul acesta generator de nemuncă. Păi toți țiganii, bețivanii și leneșii s-au obișnuit să ia ajutor social. De ce? Ia să se ducă frate la muncă… Ar putea să câștige mult mai mult dintr-un salariu dar ideea este să vrea să muncească.

Dacă ne gândim mai bine, țigan care să muncească nu s-a mai văzut și sunt tare curios ce or să facă țiganii dacă nu vor mai primi ajutor social. Și-ar pune capăt zilelor? Nu cred, probabil că ar face un protest în fața primăriei, s-ar pune în cur în fața clădirii să ceară diverse că doar așa știu ei să se descurce, prin cerșit, cerut, ajutoare sociale și foarte multă lene.

Mi-e și scârbă uneori când mă gândesc la chestia asta cu ajutoarele sociale. 99% dintre bani se duc la niște putori ordinare care evită munca precum dracul tămâia. Să nu se mai dea frate ajutoare sociale celor care NU VIN LA MUNCĂ în folosul comunității. Cum e posibil să stea 10 ore la coadă pentru ajutoare sociale dar când sunt chemați de către primărie la muncă să nu vină? E o mizerie…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.