3 motive să cumperi salopete de lucru pentru angajații tăi

salopete de lucruÎn ziua de azi foarte puțini sunt patronii care investesc în salopete pentru proprii angajați. E clar că majoritatea se gândesc să câștige bani, nu să cheltuie, însă în cele ce urmează o să discutăm despre 3 motive principale pentru care orice patron ar trebui să se gândească să cumpere salopete de lucru online ieftine. Nu sunt motive exagerate, sunt motive normale pentru o țară civilizată în care există patroni care se mai gândesc și la binele angajaților, nu doar la binele propriului buzunar.

3 motive să cumperi salopete de lucru pentru angajații tăi

  1. Angajații nu-și vor mai rupe hainele pe la muncă. Eu de exemplu am muncit aproape 3 ani de zile la un PECO din Drobeta Turnu Severin și am rupt 5 perechi de pantaloni din cauza faptului că patronul nu a oferit niciodată o salopetă. După ce că salariile sunt mici, să mai rupem și hainele de pe noi la muncă e prea mult.
  2. Angajații vor fi protejați pe timpul cât sunt la muncă. Salopeta de lucru chiar dacă este ieftină sau cumpărată de pe internet tot este capabilă să protejeze angajatul. Păcat că foarte puțini patroni sunt cei care se gândesc la sănătatea oamenilor pe care-i muncesc oricum mai mult decât prevede legea și-i plătesc mai puțin decât trebuie în mod normal…
  3. Angajații simt apreciere din partea patronului. După cum spuneam mai sus, foarte puțini sunt proprietarii de afaceri diverse ce investesc în siguranța și sănătatea angajaților. Pentru majoritatea patronilor din România, angajatul este o simplă unealtă folosită până la epuizare și când acesta nu mai poate, primește un șut în fund și se caută altă unealtă. Cei care arată apreciere pentru angajat vor avea foarte mult de câștigat.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care eu unul consider că orice patron ar trebui să ofere angajaților săi salopete de lucru pe care le poți cumpăra de la Dispotrading, dacă natura meseriei necesită așa ceva. Sper ca acest articol să mai deschidă puțin ochii celor care considerau protecția angajatului un moft sau ceva facultativ. Cred că foarte mulți patroni ar avea de câștigat în termeni de productivitate dacă ar avea niște angajați mulțumiți la serviciu, lucru ce se întâmplă destul de rar în ziua de azi…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.