Războiul tribunelor e o prostie care arată adevăratul IQ-ul sub mediocru al românilor

doar-dinamoAm tot stat, m-a tot gândit, am mai stat și m-am mai gândit: să scriu ceva sau nu pe tema tribunei din cadrul meciului pe care Steaua București l-a susținut în urmă cu câteva zile. Da, atunci fanii Dinamo au făcut așa zisa „farsă”, afișând un mesaj referitor la echipa Dinamo București pe stadion, nu cel care trebuia să fie de fapt, cu 30 de ani de la performanța Stelei din 1986. Acum, sincer o să-mi exprim opinia după ce am văzut că s-a făcut atât de mult tam-tam pe tema asta.

În primul rând, nu știu de ce lumea consideră asta farsa secolului sau ceva de genul, căci a mai fost făcută și de alții. Nu este o idee originală, s-a mai văzut. În al doilea rând, cei care dau importanță acestui eveniment neplăcut au un IQ destul de limitat. De ce? Păi pentru că echivalează cu o farsă făcută unei echipe dintr-o ligă ultimă a fotbalului românesc. Din păcate Steaua și Dinamo nu mai sunt ce-au fost cândva, nu mai sunt valori ale fotbalului nici una nici cealaltă.

În al treilea rând, Dinamo nu a avut niciodată treabă cu competiția asta în care Steaua de bine de rău, se calificase și s-a mai calificat și în trecut. E cel puțin de porc sau de ce nu, specific României, ca oameni mai slabi ca tine să vină să-ți facă farse. Sunt de părere că acest război al tribunelor este foarte inutil. Observ în ultima vreme că-i un trend să fii suporter, să ții cu o echipă dar nu pentru spectacolul fotbalistic, ci ca să faci nu știu ce prin tribune.

E ceva specific românilor: gura mare fără rezultate, scopuri imbecile fără rezultat final.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.