Oricât de goală e parcarea unui hipermarket, românii vor doar locurile de lângă ușă, chiar dacă sunt pentru persoane cu handicap

parcareUneori mă amuz destul de copios de prostia unora. Nu știu, mi se pare așa că trăiesc într-un film cu Stan și Bran. E de-a dreptul stupid pe altă parte modul în care acționează unii oameni atunci când vine vorba de propriul cur, ce trebuie musai mutat perpedes cât mai puțin. Am ajuns la concluzia că oricât de goală ar fi parcarea unui hipermarket, oamenii tot pe locurile de lângă ușă se vor îngrămădi, respectiv locurile destinate persoanelor cu handicap.

Așa sunt românii: leneși, putori, nesimțiți, nepăsători, comozi, etc. Nu știu cum aș putea să-i numesc astfel încât să-i caracterizez cât mai bine și cât mai corect. Am văzut treaba asta și la pădure unde intră cu mașina să o parcheze înăuntru, deși este ditamai parcarea la intrare. Curul lor mare și greu de urnit nu trebuie să sufere, e musai să parcheze la 2 metri de locul unde au treabă. Nu contează că nu există acolo un loc special amenajat, nesimțirea nu are margine din păcate.

A, și să nu uităm de momentele în care în oraș este ceva concert. Toți vin cu mașinile dar nu au unde să le parcheze. E clar că dacă tot orașul vine cu mașina într-un punct, nu vor avea cum să le parcheze în acel loc decât 1% dintre idioți, norocoșii. Restul vor da târcoale până la finalul concertului, preferă să dea târcoale din mașină decât să o lase parcată mai departe și să purceadă perpedes către concert. E mai important curul ăla leneș și plin de rahat decât evenimentul în sine.

Nu știu, te scârbesc oamenii ăștia pe zi ce trece cu comoditatea lor. E de-a dreptul incredibil. O să pun o dată o cameră de filmat la Carrefour. Cu parcarea goală și idioții care trag pe locurile destinate persoanelor cu handicap…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.