De ce cred că-i mai bine să cumperi mobilă online

kalendaAm fost nevoit să cumpăr recent mobilă pentru dormitorul pe care nu-l mai renovasem din copilărie, așa că am pornit prin oraș să văd ce pat aș putea să cumpăr, niște dulapuri sau de ce nu, un set întreg pentru dormitor, mai modern și care să aerisească ceva mai mult camera pentru că știți cum era mobila construită în urmă cu 20 de ani: butucănoasă și foarte grea. Pentru acel dormitor am început să caut mobilier dormitor care să ocupe cât mai puțin spațiu și care să fie cât mai util.

După ce am petrecut vreo 2 zile colindând prin oraș, am ajuns la concluzia că cel mai bine este să-mi cumpăr ceva de pe internet. Am găsit cel puțin 6 probleme la magazinele de mobilă din Drobeta Turnu Severin, pe care nu mă voi feri să le enumăr în cele ce urmează:

  • Lipsa diversității este ceva de sine stătător pentru un magazin cu spațiu limitat de expunere
  • Prețurile sunt foarte mari în oraș. 1400 de lei pentru un pat fără saltea, simplu, e ridicol
  • Nu găsești culoarea care să ți se potrivească cu ambientul, sau găsești foarte greu
  • Nu ai cu cine să te sfătuiești, magazinele de mobilă din oraș au un casier și atât
  • Nu toate magazinele de mobilă din oraș îți pun la dispoziție mașină pentru transport
  • Calitatea generală a mobilei este una destul de slabă din păcate și e ceva universal

Am constatat aceste probleme în doar două zile sau mai bine zis în doar câteva ceasuri, așa că m-am decis să cumpăr mobilă online de la Kalenda.ro. Am intrat pe site să văd cum stă treaba cu livrarea produselor, am fost de acord cu termenul de maxim 72 de ore acordat de ei și am primit coletele gratuit. Dacă o să comanzi de peste 2000 de lei de pe site-ul lor o să ai parte de transport gratuit. Simplu și comod, fără să mai cauți prin oraș cai verzi pe pereți. Dacă știam că așa o să pățesc cu magazinele din oraș nici nu îmi mai băteam capul.

Oricum, supărarea a trecut repede după ce am ajuns acasă, mi-am concentrat atenția pentru a alege filtrul de cafea  după ce am făcut comanda pentru mobila dormitorului meu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.