Cred că o să-mi arunc PC-ul la gunoi

PCZilele procente era să trec la fapte pentru că mi s-a restartat calculatorul din senin de nu știu câte ori. Nu pot să înțeleg ce Dumnezeului are, căci acum funcționează corect. El mai dă restart din când în când, o dată la nu știu câte săptămâni așa că nu mi-am bătut capul, însă zilele trecute era să-l arunc la tomberon. Mi s-a restartat de vreo 3 ori într-o oră, când scriam. Așa e când ai nevoie de stabilitate, vine restartul, legile lui Murphy nu ezită să își facă simțită prezența.

Am zis de multe ori că o să schimb acest PC dar se pare că m-am luat cu alte treburi. Nu am mai căutat. Așa e românul când trece de probleme, e delăsător, nu-l mai interesează remedierea dacă după funcționează normal. Nu știu ce exact are, dar bănuiesc că trebuie să schimb biosul. Am făcut update în urmă cu ceva vreme și de atunci parcă să zic că a început să facă figuri. O să caut vechea versiune cu care am luat calculatorul, sper să o mai găsesc.

Bine, asta zic eu că ar trebui să fac dar de la a zice și până la a face, e cale lungă. Nu cred că o să am timp și chef pentru așa ceva. Dacă voi găsi alt calculator la ofertă bună cu siguranță îl voi schimba cu totul și mă voi ocupa de el să-l repar în momentul în care o să-mi vină cheful. Cel mai probabil o să-l dau cuiva care are nevoie de el cu problemă cu tot. E bun pentru office și minuni de-astea. Eu cam așa repar lucrurile când nu am timp, prin înlocuire.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.