Cele mai bune 4 filme istorice pe care le-am văzut în ultima lună (Din torrente)

Unbroken Da, mai descarc torrente din când în când pentru că pasiunea mea pentru filmele istorice nu se regăsește în cinematografe. Rar de tot când se mai face câte un film istoric, așa că salvarea mea vine de la Filelist și site-uri de genul, că sunt destule în întreaga lume. O să încerc să fac acum un fel de TOP 3 cu cele mai interesante filme pe care le-am văzut în ultima lună, istorice bineînțeles.

Cele mai bune 4 filme istorice pe care le-am văzut în ultima lună

  1. Kampen Om Tungtvannet – sau pe românește Războiul pentru Apa Grea. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost un război secundar pentru fabricarea bombei atomice despre care nu s-a vorbit cine știe ce.
  2. Unbroken – Unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut vreo dată. Prezintă drama prin care a trecut un atlet de la olimpiadă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Un învingător adevărat din toate punctele de vedere. Îl recomand oricui.
  3. Fury – deși este cotat foarte slab pe IMDb, mie mi-a plăcut foarte mult acest film. Cui îi plac tancurile cu siguranță trebuie să-l vadă. E genul de film în care acțiunea este constantă, te ține încordat, tensionat, nu ai vreme să te relaxezi la acest film destul de dur uneori.
  4. The Red Baron – spune povestea unui vestit pilor de avion din timpul Primului Război Mondial, neînvins în zeci de bătălii aeriene. Este destul de slăbuț ca și scenariu dar nu știu, are ceva care te face să-l placi. E un film bun.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.