Alegerea unei tigari electronice potrivite pentru incepatori

tigari electroniceDaca te-ai hotarat sa renunti la fumat si te gandesti sa achizitionezi o tigara electronica pentru incepatori, exista cateva aspecte de care trebuie sa tii cont.

In primul rand, nu cauta o tigara electronica ieftina. Avand in vedere multitudinea de variante de tigari electronice de pe piata, ai putea fi tentat sa incerci la inceput o varianta mai ieftina, pentru a-ti forma o parere.  Iti recomand sa alegi o tigara electronica de calitate, din magazine specializate, care importa direct de la producator. Numai asa poti fi sigur ca nu-ti pui in pericol sanatatea si ca te vei bucura de o tigara electronica originala.

In al doilea rand, ia in calcul numarul de tigari fumate, si, in functie de acesta alege-ti tigara electronica potrivita nevoilor tale. Nu ezita sa apelezi la sfatul vanzatorilor din magazinele specializate, care iti pot oferi informatii detaliate despre fiecare model si te pot ghida in alegerea tigarii electronice perfecte pentru tine.

Testeaza mai multe lichide pentru tigara electronica pentru a-l descoperi pe cel care iti satisface atat nevoia de nicotina, precum si gustul. Spre deosebire de tigarile cu tutun, vei descoperi cu placere ca lichidele pentru tigara electronica au mult mai multe arome.   Tot ce-ti ramane de facut este sa testezi arome diferite pentru a gasi lichidul pentru tigara electronica potrivit pentru tine.

Pentru a veni in ajutorul fumatorilor, tigara electronica Vipercig propune doua variante de kituri pentru incepatori. Fiecare kit contine un clearomizor, o baterie si incarcatorul pentru tigara electronica.

Tigara Electronica Ego W V2 este recomandata fumatorilor ca isi doresc o cantitate superioara de vapori si o autonomie buna. Acest model beneficiaza de clearomizoare tip “Ego W”, cu o capacitate de 2 ml. Trebuie sa stii ca aceste clearomizoare sunt renumite pentru calitatea gustului si pentru cantitatea mare de vapori degajata. Clearomizoarele functioneaza optim cu lichidele pentru tigara electronica bazate pe PG (propilen glicol).  Acest kit include doua baterii Vipercig cu filet tip 510 de 650 mAh. O baterie de acest tip va oferi autonomie pe toata durata zilei pentru un fumator de un pachet de tigari clasice pe zi. In plus, aceste baterii detin un sistem de blocare prin 5 clickuri, care previne declansarea nedorita a bateriei. Ai de ales intre varianta pe negru sau cea pe arginitiu nichelat.

Daca iti doresti o tigara electronica de calitate la un pret rezonabil, Vipercig iti recomanda kitul pentru incepatori CE4+ Vipercig. Aceasta tigara electronica beneficiaza de un clearomizor avansat CE4+, care se remarca prin duritatea vaporilor degajati. Acest tip de clearomizor este foarte potrivit pentru fumatorii de tigari tari, insa poate fi utilizat fara probleme si de cei care prefera tigarile light. Clearomizorul CE4+ este servisabil, astfel incat rezistenta de vaporizare (pastila) poate fi schimbata, nefiind necesar sa achizitionezi noi clearomizoare, ci doar pastilele pentru acestea.

Clearomizorul CE4+ functioneza optim cu lichidul pentru tigara electronica pe baza de PG (propilen glicol), si mai putin cu cel VG (glicerina vegetala). Ideala ar fi o combinatie de baze PG si PG, asa cum este lichidul pentru tigara electronica Liqua.

Kitul contine o baterie Vipercig cu filet tip 510 de 650 mAh, care va oferi autonomie pe toata durata zilei pentru un fumator de un pachet de tigari clasice pe zi. Aceasta baterie beneficiaza de un sistem de blocare prin 5 clickuri, care previne declansarea nedorita a acumulatorului.

Pentru mai multe detalii despre produse intra pe Vipercig.ro, unde vei descoperi o gama variata de tigari electronice premium, la preturi rezonabile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.