8 motive principale pentru care urăsc vara

varaCred că totul se rezumă la disconfort atunci când vine vorba despre vară dar să nu mai pierd timpul, să rezum direct cele 8 motive principale pentru care urăsc vara…

  1. Nu am mașină cu AC și mă ud fleașcă în mai puțin de 2 minute dacă plec pe undeva. Nu o poți folosi dacă ai de mers la o ocazie importantă unde trebuie să fii prezentabil.
  2. Nu pot să dorm bine noaptea, e prea cald. E zăpușeală și transpir în pat, neacoperit fără să fac absolut nimic. Adorm mereu spre 3 – 4 AM din cauza căldurii.
  3. Orice tentativă de a mânca ciocolată este soldată cu un eșec. Nu poți lăsa ciocolata mai mult de 3-4 minute în mașină dacă nu ai AC. Se topește se face muci.
  4. Nu pot să stau să scriu în mașină. Îmi place să mai schimb biroul din când în când, iar după o zi întreagă de stat în soare, mașina e un cuptor în care nu se poate sta.
  5. Nu pot să alerg atât de mult precum primăvara, toamna sau iarna din cauza umidității și a disconfortului general. Dacă iarna dau 10 km de voie, pe vară maxim 7-8.
  6. Văd prostituție pe stradă în copiii de 13 ani, mai precis la fete. Nu știu ce părinți pot să aibă copiii ăștia dacă le permit să-și cumpere haine așa sumare.
  7. Televiziunile o ia razna cu canicula. Bagă spaima în oameni din cauza faptului că e cald afară… De parcă e ceva ciudat să fie 33 de grade în iulie…
  8. Unii se bucură că pot să mănânce înghețată însă eu mereu ajung cu ea acasă topită din cauza faptului că se topește toată în 5 minute de drum la 50 de grade Celsius câte sunt în mașină…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.