3 motive să alegi un scaun directorial cu masaj în locul unuia simplu

Scaunul de birou este foarte important din multe puncte de vedere și sunt de părere că putem îmbunătăți considerabil gradul de confort în cazul în care optăm pentru unul care are și masaj. Vom discuta în cele ce urmează despre 3 motive principale pentru care ar trebui să cumperi un scaun de birou cu masaj în locul unui simplu scaun directorial. Sunt 3 motive destul de logice dar pe care foarte multă lume le nesocotește considerându-le puerile sau neimportante. Haideți așadar să vedem cele 3 motive pentru care ar trebui să cumperi un scaun cu masaj pentru biroul tău.

3 motive să alegi un scaun directorial cu masaj în locul unuia simplu

  1. Prețurile nu sunt foarte mari comparativ cu un scaun directorial. Scaunele cu masaj au prețuri începând cu 560 de lei, ceea ce mi se pare mai mult decât ok. Există scaune directoriale fără masaj mult mai scumpe de 600 de lei.
  2. Gradul de confort crește foarte mult. Masajul este capabil să relaxeze niște mușchi oricum încordați din cauza stresului, anchilozați din cauza multor ore în care sunt nevoiți să stea nemișcați. Un scaun directorial cu masaj este mult mai confortabil.
  3. Productivitatea este mult îmbunătățită. Știm cu toții faptul că scaunele directoriale trebuie să fie cât mai confortabile pentru ca cel care le folosește să fie cât mai relaxat. Având funcții de masaj, scaunele ajută la relaxare iar cei care le folosesc vor putea să-ți îmbunătățească semnificativ productivitatea lucrând mai relaxați.

Nu știu de ce unii nu realizează cât de important este confortul la birou. Poate că superficialitatea este de vină. Sunt de părere că mentalitatea tipică românească trebuie să dispară pentru îmbunătățirea productivității.

Productivitatea unui nivel competițional se menține doar în cazul în care cei care muncesc sunt suficient de relaxați. Oamenii care sunt fericiți și mulțumiți la locul de muncă sunt capabili să ofere mai mult și mai bine.

Aceste scaune cu masaj sunt capabile să relaxeze și implicit nivelul productivității crește considerabil. Desigur, trebuie să fii puțin open minded pentru a realiza treaba asta.fotoliu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.