Poate cineva recomanda un odorizant auto?

Cred că este al 4-lea articol pe care-l scriu pe tema odorizantelor auto. De la ultimul, nici o schimbare în bine. Nu am reușit să descopăr odorizantul minune, care să fie ceva mai persistent. Am mai încercat niște brăduți și niște fiole, nimic promițător. Până acum mi s-au părut cele mai bune acele parfumuri care vin în sticluțe, cu pulverizator. Măcar miroase când îl împrăștii pe tapițeria de la mașină. Când e nevoie mai pufăi din el câte puțin.

Eu unul sunt genul de om care ar da mai mult de 15 lei pentru un odorizant auto care să fie de calitate. Nu e vorba despre bani aici ci despre calitate. Nu am găsit niciodată un odorizant de calitate indiferent de preț. Cele mai scumpe odorizante din câte am văzut eu sunt niște sticluțe cu parfum cu pulverizator ce costă vreo 30 de lei. Sunt la fel de bune precum cele cu 15 lei, nimic deosebit, doar cantitatea mai diferă. Cred că toate sunt făcute pentru buzunarul nepretențios al romanțului, care vrea ieftin și mult. De ce ar cumpăra cineva un brăduț care ține o zi cu 3 lei, nu pot să pricep.

Dacă ai face un calcul să vezi cât dai într-o lună pe brăduții ăștia, clar ai putea să cumperi ceva mult mai calitativ dar întrebarea mea este: GĂSEȘTI? Aceleași odorizante lipsite de calitate le întâlnești prin toate magazinele, chiar și pe la piese auto. Acolo mai aduc uneori chestii mișto dar în ultimii ani probabil au renunțat. Dacă oamenii nu vor calitate de ce să aducă? Am mai spus eu că suntem o țară de papuași în care oamenii se mulțumesc întotdeauna cu ceea ce au…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.