Cum să scapi de jecmăneala din producția publicitară

Cei care locuiesc în orașele mici de provincie precum Drobeta Turnu Severin probabil că s-au obișnuit cu jecmăneala în materie de orice, nu doar în domeniul producției publicitare unde plătești de 2 ori mai mult orice, de la cărți de vizită până la bannere. Cei care au afaceri locale știu că oamenii nu au unde să se ducă în altă parte de unde să cumpere mai ieftin. Este vorba despre un monopol nesimțit, despre o atitudine de pricopseală pe care și-o atribuie patronii micilor de afaceri din orașe de provincie. Singura șansă de a cumpăra la prețuri reale, nu umflate cu pompa este internetul. Dacă ai nevoie de roll-up la prețuri atractive le poți cumpăra de pe site-uri de genul HeadPrint.ro cu 30-40% mai ieftin ca-n oraș.

Eu unul de multe ori stau și mă gândesc cât de mult a ajutat internetul industria. Voi vă dați seama ce prețuri am fi fost nevoiți să plătim pentru absolut orice dacă nu am fi avut acces la prețurile normale de pe net? Cum să plătești mă pentru un roll-up în Severin 300 de lei și pe net să coste 150? Asta e deja nesimțire curată, nu zice nimeni că nu e ok să fie prețurile mai mari în magazinele din oraș. Înțelegem principiul: au angajați mai mulți, chirii de plătit la spații, dar frate, cu 50% mai mult este jecmăneală curată. Oamenii profită de nevoia omului, nu ai unde să te duci în altă parte și ești nevoit să cumperi de la ei. Așa se întâmplă în orașele mici de provincie…

Dar nu vă faceți griji, aveți internet la dispoziție și cu siguranță veți găsi într-un magazin online o ofertă DECENTĂ pentru un roll up banner sau cărți de vizită, sau un mesh, fiecare ce are nevoie în termeni publicitari. E o prostie să dai de 2 ori cât face doar ca să ai produsele într-o zi și de multe ori nici într-o zi nu le ai că se coiesc o grămadă până să le facă. Tot mai ok este să cumperi de la niște oameni care au nevoie de un business curat, stabil, nu de la cei care se bazează pe ideea de pricopseală peste noapte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.