Voi urmăriți canale de TWITCH? Dacă da, pe cine anume?

Îmi place să urmăresc canale de Twitch în momentul în care am ceva timp la dispoziție. De obicei le las în fundal să meargă atunci când am ceva de muncă. Mai arunc un ochi din când în când. La ce-mi place să mă uit? Păi mă uit de obicei la Dead By Daylight, mă uit la Battlefield 1, mă uit la RUST , The Forest și multe alte joculețe mai puțin mediatizate. Din păcate nu prea am timp să le joc, doar să le mai privesc din când în când cum le joacă alții.

Cine sunt streamerii pe care-i urmăresc?

Ei bine, urmăresc cu mare drag pe Richard Hammer, nu că ar avea vreo legătură cu mine în special, dar este un killer foarte bun în Dead By Daylight. Mai urmăresc pe CohhCarnage, un streamer destul de vechi ce reușește mereu să mă surprindă cu câte ceva interesant. Este genul de gamer care încearcă mereu jocuri noi și-mi place să urmăresc noi titluri. După CohhCarnage, mai am câțiva preferați. De exemplu îmi mai plac TrU3Ta1ent, BroBQ, Elajjaz și Admiral_Bahroo, pe toți 4 i-am descoperit când căutam streameri care să se priceapă la Dead By Daylight.

Voi pe cine urmăriți? Aveți vreun streamer preferat? Dacă da, lăsați în comentarii pe cine. Știu că în România nu prea există amatori de Twitch întrucât stream-urile sunt în limba engleză iar tinerii din ziua de azi sunt praf și pulbere, nu cunosc cum trebuie limba română, ce să mai zici de engleză? Normal că nu or să urmărească o transmisiune într-o limbă pe care nu o înțeleg. Totuși, trag speranța că printre noi se află și tineri ceva mai răsăriți care cunosc și limba engleză.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.