Voi ați auzit de GEN MEDIA? E un canal de YouTube foarte ipocrit…

Îmi place să urmăresc clipuri din trafic pe YouTube și sunt acolo câțiva români ce fac o treabă foarte bună: filmează greșelile altora în trafic respectând regulile de circulație. Ei bine, din păcate, am dat și peste lupul moralist în persoana canalului de YouTube numit GEN MEDIA. Este exemplul tipic de șofer care face taxi la negru cu o mașină de Bulgaria, musai BMW, filmează toate greșelile altora dar bineînțeles că și el încalcă regulile de circulație.

Tipul este genul acela de șofer care se crede mai presus decât orice alt șofer, are detector de radar și stație, așa cum îi șade bine oricărui cetățean care vrea să meargă cu 150 la oră pe oriunde fără să fie prins de poliție. Așa e în România, oamenii investesc bani în aparate care să țină poliția la distanță, nu în educația lor care să-i ajute să înțeleagă și să respecte legea. Da frate, lupul moralist care încalcă legea 90% din timp se apucă să arate greșelile altora în trafic? Chiar așa?

Ei bine, da, chiar așa. Omul nu se sfiește să depășească coloane de 5 mașini, să se certe cu poliția când este prins cu probleme la mașină, să aibă o problemă cu cei care circulă pe banda a doua regulamentar în oraș sau în afara localității. Omul are o problemă cu B2 și are propriile reguli de circulație în ceea ce privește banda a doua: chiar dacă tu circuli regulamentar, e musai să te dai la o parte de pe acea bandă în cazul în care vine un cocalar cu bemveu de Bulgaria care vrea să meargă cu 150 la oră, că are stație și detector și propriul Cod Rutier… Ăsta e GEN MEDIA pe YouTube, un ipocrit care nu-și arată fața, care șterge comentariile prin care lumea-l trage de urechi când greșește și etc…

Păcat de YouTube, a ajuns o cocină la care toți porcii au acces…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.