3 motive să cumperi un apartament de la un dezvoltator imobiliar

dezvoltator imobiliarDeși a-ți cumpăra un apartament în Brașov sună floare la ureche, nu este deloc așa. Cei care au trecut prin această experiență, a căutării unui imobil care să corespundă din punct de vedere al raportului calitate-preț înțeleg despre ce vorbesc. În principal, cei care caută apartamente cu 3 camere de vânzare Brașov trebuie să meargă pe mâna unui dezvoltator imobiliar dacă doresc să rezolve repede și cât de cât calitativ, altfel se vor afunda în deznădejde și depresie încercând să convingă un proprietar de apartament vechi de 50 de ani că prețul real este cu 20.000 mai mic.

3 motive să cumperi un apartament de la un dezvoltator imobiliar

  1. Cumperi un apartament într-un imobil fără bulină roșie. Din păcate toate blocurile vor ajunge la un moment dat să aibă o bulină roșie. Gândiți-vă că o casă trebuie renovată destul de des, altfel pică pe tine. La fel și blocurile, nu vor ține o veșnicie.
  2. Cumperi un apartament nou mai ieftin decât unul vechi de 50 de ani. Știm cu toții că unii oameni sunt rupți de realitate și sunt în stare să ceară pe un apartament care a trecut prin cutremurul din 77 mai mult decât pe unul nou. Dacă ești în căutare, cu siguranță este mai convenabil la portofel să cumperi de la dezvoltatori.
  3. Scapi de renovare. Știm cu toții faptul că în momentul în care cumpărăm un apartament cu 3 camere, trebuie să-l renovăm pentru că imobilul fiind vechi, și instalațiile sunt vechi, decorul poate nu ne place, etc. Dacă optezi pentru un apartament de la un dezvoltator imobiliar totul va fi nou și modern. Scapi de chinul cu meseriașii, scapi de investiții serioase căci renovarea unui apartament cu 3 camere te poate trece lejer de 10.000 de euro.

Așadar acestea sunt cele 3 motive pentru care ar trebui să optați pentru dezvoltator imobiliare Brașov Isaran.ro. Atunci când doriți un apartament cu 3 camere. Orice combinație cu apartamente vechi va fi clar în defavoarea voastră mai ales dacă sunteți tineri și obișnuiți cu modernul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.