[UPDATE] Casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge după 1 an de utilizare

Plantronics Voyager EdgeS-a făcut aproape 1 an de zile de când folosesc casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge și cred că ar fi ceva destul de normal să vin cu un mic update. Da, s-au întâmplat unele lucruri între timp, și bune și rele, lucruri pe care le vom discuta în cele ce urmează drept o completare a review-ului de pe alexciocan.ro. Așadar, să începem cu lucrurile bune apoi să încheiem cu cele rele, dar nu înainte de a vă spune cum am folosit mai exact această casă în tot acest timp.

Cum am folosit casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge 1 an de zile

Casca a fost folosită pentru convorbiri telefonice și ascultat muzică prin intermediul aplicației Android Di.fm. A fost folosită aproape zilnic pentru cel puțin o oră, uneori și mai mult.  Nu a fost legată la mai mult de un dispozitiv simultan și nu a fost activată funcția HD Voice pentru că nu mi s-a părut că ar aduce o îmbunătățire considerabilă ca să justifice cele maxim 4 ore de convorbiri în loc de 6 cât sunt disponibile fără acea funcție activată. De asemenea, nu am dezactivat nici unul dintre senzori, am folosit casca full options cum s-ar zice mai puțin HD Voice care nu făcea nimic în plus.

Plusuri Plantronics Voyager Edge după 1 an de zile de folosire zilnică

  • Bateria nu dă semne de oboseală. Din cele 6 ore maxim disponibile în prima zi, astăzi mai ține cam 5 ore și un pic ceea ce e super ok.
  • Nu se murdărește, am varianta pe alb și e foarte ok, nu am fost nevoit niciodată să o curăț într-un mod mai special.
  • Calitatea sunetului este aceeași din prima zi, difuzorul intern nu dă semne de oboseală după doar 1 an de zile.

Minusuri Plantronics Voyager Edge după 1 an de zile de folosire zilnică

  • Uneori casca nu face contact cu standul de încărcare și astfel dacă nu ești atent, o pui la încărcat și nu se încarcă. Probabil s-au mai tocit din acei pini.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.