[UPDATE] Casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge după 1 an de utilizare

Plantronics Voyager EdgeS-a făcut aproape 1 an de zile de când folosesc casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge și cred că ar fi ceva destul de normal să vin cu un mic update. Da, s-au întâmplat unele lucruri între timp, și bune și rele, lucruri pe care le vom discuta în cele ce urmează drept o completare a review-ului de pe alexciocan.ro. Așadar, să începem cu lucrurile bune apoi să încheiem cu cele rele, dar nu înainte de a vă spune cum am folosit mai exact această casă în tot acest timp.

Cum am folosit casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge 1 an de zile

Casca a fost folosită pentru convorbiri telefonice și ascultat muzică prin intermediul aplicației Android Di.fm. A fost folosită aproape zilnic pentru cel puțin o oră, uneori și mai mult.  Nu a fost legată la mai mult de un dispozitiv simultan și nu a fost activată funcția HD Voice pentru că nu mi s-a părut că ar aduce o îmbunătățire considerabilă ca să justifice cele maxim 4 ore de convorbiri în loc de 6 cât sunt disponibile fără acea funcție activată. De asemenea, nu am dezactivat nici unul dintre senzori, am folosit casca full options cum s-ar zice mai puțin HD Voice care nu făcea nimic în plus.

Plusuri Plantronics Voyager Edge după 1 an de zile de folosire zilnică

  • Bateria nu dă semne de oboseală. Din cele 6 ore maxim disponibile în prima zi, astăzi mai ține cam 5 ore și un pic ceea ce e super ok.
  • Nu se murdărește, am varianta pe alb și e foarte ok, nu am fost nevoit niciodată să o curăț într-un mod mai special.
  • Calitatea sunetului este aceeași din prima zi, difuzorul intern nu dă semne de oboseală după doar 1 an de zile.

Minusuri Plantronics Voyager Edge după 1 an de zile de folosire zilnică

  • Uneori casca nu face contact cu standul de încărcare și astfel dacă nu ești atent, o pui la încărcat și nu se încarcă. Probabil s-au mai tocit din acei pini.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici