M-am lăsat de Counter-Strike și nu prea

Counter-StrikeDe când am început jobul la stație m-am lăsat de Counter-Strike. Se întâmpla în urmă cu aproape vreo 3 ani și jumătate. A trecut 1 an de când am plecat de la stație așa că e ceva timp. Totuși, când am timp la dispoziție, eventual seara după ce termin munca, nu ezit să urmăresc pe Twitch.tv anumite transmisiuni LIVE cu meciuri de Counter-Strike GO. Mă uit indiferent despre ce competiție este vorba: MLS, ESL, Dreamhack, etc.

Pur și simplu îmi palce. Se joacă atât de spectaculos. Counter-Strike a evoluat atât de mult în ultimii ani, încât meciurile sunt splendide indiferent cine joacă. Nu contează că-i vorba despre NIP, NAVI, Dignitas, Luminosity, etc. Îmi face foarte mare plăcere să urmăresc aceste meciuri deși din păcate sunt transmise la ore foarte nepotrivite, la miezul nopții sau în apropiere. Oricum mă bucur că apuc și eu să mai văd măcar câteva runde înainte să mă duc la culcare.

Deși m-am lăsat de Counter-Strike, m-am apucat de privit meciuri de Counter-Strike. Probabil și vârsta să fie de vină pentru că din păcate atunci când treci de 25 de ani ți se cam duce cheful de jucat pe calculator. Ai job, ai alte responsabilități de care trebuie să te îngrijești. Mie unul îmi mai rămâne foarte puțin timp liber la final de zi, uneori spre deloc și vă dați seama că nu vreau să-l petrec tot la PC. Dacă e ceva de privit, mai privesc dar nimic mai mult. Nu m-aș mai  apuca să joc nimic la 12 noaptea, mai ales Counter-Strike. De fiecare dată când jucam așa ceva seara aveam o mare problemă în a adormi.  Jocurile astea de acțiune  intensă, FPS-urile te agită destul de mult cât să nu poți dormi…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.